Wij willen graag in contact komen met jou!

Schrijf je dus nu bij ons in.

Vul het contactformulier in voor alle overige vragen.

KWF Kankerbestrijding

People4You Personeel en Organisatie steunt KWF Kankerbestrijding.

Bij People4You zorgen we ervoor dat onze kandidaten die een nieuwe baan zoeken in contact worden gebracht met ambitieuze organisaties in de Agribusiness, Hortibusiness, Logistiek, Bouw, Techniek, Zakelijke Dienstverlening en Zorg. Bedrijven vinden bij ons de beste medewerkers voor hun vacatures. En onze kandidaten worden geholpen bij het zoeken naar een nieuwe functie en het zetten van een volgende stap in hun carrière. Dit doen we bij People4You o.a. door middel van persoonlijke aandacht, strikte vertrouwelijkheid en onze resultaatgerichte aanpak. Naast het realiseren van onze doelstellingen vinden wij het ontzettend belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor de strijd tegen kanker. Wij steunen daarom als zakenvriend KWF Kankerbestrijding.

KWF

Kanker raakt ons allemaal. Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven te maken met kanker. Jaarlijks sterven er zo'n 44.000 mensen als gevolg van deze ziekte. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Onze steun draagt bij aan:

  • Het terugdringen van kanker; 
  • Meer genezing van kanker;
  • Een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Contact gegevens

Jupiter 287
2675 LW  Honselersdijk
(0174) 310 963

People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close