Wij willen graag in contact komen met jou!

Schrijf je dus nu bij ons in.

Vul het contactformulier in voor alle overige vragen.

Uitleg teamrollentest

Bij de teamrollentest staan de verschillende rollen binnen een team centraal. Het uitgangspunt van de test is dat je de ‘rol’ van de andere teamleden, als een aanvulling op je jezelf leert herkennen en erkennen. Hierdoor ontstaat een goede samenwerking.
De namen van de teamrollen, welke soms wat misleidend kunnen zijn, zijn niet leidend voor de rollen. Het gaat meer om de eigenschappen die aan de teamrolnaam verbonden zijn, en nog belangrijker: wat het voor je kan betekenen.
 

Wil je weten wat jou teamrollen zijn?

Vul dan de teamrollentest in! Maak de zeven halve zinnen af met twee of meer bijzinnen die bij iedere zin staan aangegeven.
Let er wel op dat je de daadwerkelijke feitelijke zaken uit je werkomgeving voor ogen houdt; het is niet de bedoeling dat je, je wenselijk gedrag gaat benoemen.
 

Hoe vul ik de teamrollentest in?

Per zin heb je tien punten ter beschikking, die je verdeelt over de antwoorden.
Je verdeelt de tien punten zoals je dat het beste lijkt; de meeste punten voor het antwoord dat het beste bij je past, de minste punten voor het antwoord waarin je jezelf een beetje herkent en geen punten als het voor jou niet van toepassing is. Je kunt maximaal 9 punten toekennen aan 1 antwoord. Vul de punten per onderdeel in, zodanig dat de som altijd tien is. Na het invullen van de laatste vraag wordt je primaire en secundaire teamrol weergegeven. 
 
 
 

Meer informatie teamrollentest

Wil je nog wat extra informatie over de teamrollentest? Klik dan hier.
 
Contact gegevens

Jupiter 287
2675 LW  Honselersdijk
(0174) 310 963

People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close