Wij willen graag in contact komen met jou!

Schrijf je dus nu bij ons in.

Vul het contactformulier in voor alle overige vragen.

Testimonials

Op deze pagina kunt u testimonials vinden die klanten en kandidaten hebben geschreven over People4You.

Klanten

DC Prominent B.V.
Heb je haast met het invullen van een openstaande vacature of niet? Wij hebben ervaren dat People4You met hun grote database altijd wel één of meerdere kandidaten snel voor handen heeft, die aan de gestelde eisen voldoen en binnen de organisatie en op de functie zou kunnen passen. Ze zijn altijd goed bereikbaar, werken met duidelijke profielen die wat extra’s vertellen over de kandidaat en snappen wat je als bedrijf wilt en nodig hebt. Deze combinatie zorgt bij ons voor een fijne samenwerking!

Charlotte van Dijk, personeelsfunctionaris
http://www.prominent-tomatoes.nl
.

Kandidaten

Op zoek naar werk? People4You heeft voor mij een passende baan gevonden binnen één week!

Stefan Vreugdenhil, kandidaat People4You

______________________________________*****

People4You heeft voor mij een goed passende baan gevonden, met de gewenste doorgroeimogelijkheden. Bij de eerste vacature die People4You mij aanbood ben ik nog steeds werkzaam!

Ian van Krieken, kandidaat People4You

______________________________________*****

Ik was al enige tijd op zoek naar een vaste baan en kwam door te surfen op het internet in aanraking met People4You. Nadat ik mijn CV had gemaild kreeg ik dezelfde dag nog reactie en drie dagen later kon ik op gesprek komen bij People4You op kantoor. Het was een fijn gesprek, leuke mensen en na een week had ik al een sollicitatiegesprek. Een week na het sollicitatiegesprek kon ik al beginnen bij het bedrijf, helemaal super! Een aanrader is ook het maken van de teamrollentest, zo kom je meer te weten over jouw eigenschappen.

Stefan Roos, kandidaat People4You
.

Overige testimonials

Ben je klaar met school en weet je nog niet precies wat voor een baan je wilt? Dan moet je je aanmelden bij People4You. Dankzij een profielschets gaan zijn op zoek naar de perfecte baan voor jou. Bij mij is dat gelukt! Na aanmelding bij People4You ben ik dezelfde dag nog teruggebeld met een aantal opties voor banen. Binnen korte tijd kan je een baan hebben. Dus ga eens kijken bij People4You!

______________________________________*****

Het team van People4You is vriendelijk en behulpzaam. In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging ben ik snel weer aan een baan gekomen door People4You.

______________________________________*****

Nadat mijn contract bij mijn vorige werkgever niet verlengd werd, heb ik People4You benaderd om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging binnen de bloemen en planten sector. Dit is vakkundig aangepakt met als resultaat een nieuwe passende uitdaging!
.

Contact gegevens

Jupiter 287
2675 LW  Honselersdijk
(0174) 310 963

People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close