Wij willen graag in contact komen met jou!

Schrijf je dus nu bij ons in.

Vul het contactformulier in voor alle overige vragen.

overzicht van vacatures
inWestland
Westland. Ervaren Accountmanager AGF met logistieke kwaliteiten. Wegens uitbreiding van het commerciële team, zijn wij voor onze relatie op zoek naar een ervaren Accountmanager AGF met logistieke kwaliteiten. Op termijn zijn er doorgroeimogelijkheden richting een management functie. Je bent onder andere verantwoordelijk voor: Onderhouden van contacten met de klanten, benaderen van potentiële klanten, begeleiden van de orders, overleg met de diverse afdelingen binnen het bedrijf, in gaten houden van de ontwikkelingen in de markt.
inWestland
Westland. Meewerkend Voorman AGF. Wij zijn voor onze relatie op zoek naar een enthousiaste Meewerkend Voorman AGF om het logistieke team te versterken. Je geeft leiding aan je team Orderpickers en werkt mee met het klaarzetten van goederen met behulp van de handscanners. Het selecteren, markeren en klaarzetten van de goederen bij de juiste productie locatie, het uitdraaien van verdeellijsten, het indelen van van orders naar de productieplaats aan de hand van de lijsten, het klaarzetten van alle goederen, het controleren van de kwaliteit, het klaarzetten en checken van de juiste aantallen op de goede tijd en plaats, het in- en uitscannen van de producten.
inWestland
Het Westland. Machine Operator. Wij zijn voor onze relatie op zoek naar een enthousiaste Machine Operator. Als Machine operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen, begeleiden en onderhouden van machines. Jouw belangrijkste taak is de machine draaiend houden en zorgen voor een perfect eindproduct voor de consument. Je stuurt een team van medewerkers aan die werkzaam zijn aan deze machines.
inWestland
Westland. Bedrijfsleider Tuinbouw. Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een daadkrachtige Bedrijfsleider Tuinbouw. In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden: verantwoordelijk voor de teelt en productie, dagelijks leidinggeven aan medewerkers (circa 20), zorgdragen voor een efficiënte toewijzing van taken en werkverdeling, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren met de medewerkers.
inWestland
Westland. Medewerker Customer Service. Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een Medewerker Customer Service. In deze functie ben je verantwoordelijk voor: het verzorgen van de afwikkeling van verkooporders, het verzorgen van de communicatie met en naar klanten, het verzorgen van de communicatie naar diverse afdelingen, het ondersteunen van verschillende afdelingen.
Mijn vacatures
Contact gegevens

Buys Ballotstraat 13 
2693 BD 's-Gravenzande
(0174) 310 963

People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close