Wij willen graag in contact komen met jou!

Schrijf je dus nu bij ons in.

Vul het contactformulier in voor alle overige vragen.

Betrouwbaarheid staat bij People4You hoog in het vaandel!

People4You is een betrouwbare partner op het gebied van personeel en organisatie. People4You is middels de samenwerking met Pay for People B.V. lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) en hierdoor ook in het bezit van het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid.
 

ABU

ABUBij People4You staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het is een onmisbare factor in onze dienstverlening. Om professionaliteit, betrouwbaarheid en snelheid te waarborgen, hebben wij gekozen voor een samenwerking met Pay for People B.V., gevestigd te Rotterdam. Als gespecialiseerde backofficepartner voor uitzendbureaus, heeft Pay for People B.V. haar hele organisatie op de veeleisende dienstverlening ingericht. Dit brengt een hoop voordelen met zich mee voor zowel People4You als de klanten en medewerkers. Zo lopen alle processen digitaal met optimaal gebruikersgemak.

Medewerkers die worden bemiddeld via People4You, komen op de loonlijst van Pay for People B.V.. De verloning gebeurt conform de ABU CAO en NEN 4400-1 normering. Met regelmaat worden uitzendbureaus door deze instanties onder de loep genomen en beoordeeld op hun werkwijze. Concreet betekent dit voor de relaties dat zij in zee gaan met een serieuze en betrouwbare partner die de volledige administratie op orde heeft.

Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid

Stichting Normering Arbeid

Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2, Dé Norm van de Stichting Normering Arbeid.

Ondernemingen met het SNA-keurmerk zijn beoordeeld op hun verplichtingen uit arbeid, te weten:

  • De identificatie van de onderneming; 
  • De aangifte en afdracht van verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting;
  • Loonbetaling niet in strijd met de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag;
  • Het uitvoeren van identiteitscontrole en controle op het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland;
  • Het voorkomen van risico's op aansprakelijkstelling en boetes voortvloeiend uit in- en doorlenen of uitbesteden van werk.

Klik hier voor onze NEN 4400 verklaring. U kunt deze ook op de website terugvinden van Stichting Normering Arbeid.

Wat doet de NEN 4400-1?

Contact gegevens

Buys Ballotstraat 13 
2693 BD 's-Gravenzande
(0174) 310 963

People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close