Wij willen graag in contact komen met jou!

Schrijf je dus nu bij ons in.

Vul het contactformulier in voor alle overige vragen.

CV's zoeken

CV Search: op een effectieve manier opzoek gaan naar de juiste kandidaat!

Bij People4You hebben we dagelijks contact met kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Hierdoor ontstaat er een database van geselecteerde kandidaten die wij graag met u, als opdrachtgever, willen delen. Met onze CV Search module kan dit. Als u gebruik maakt van onze CV Search module, kunt u op een effectieve en gebruiksvriendelijke wijze naar CV’s zoeken.
 

Hoe gaat het in zijn werk?

CV SearchPeople4You biedt u de mogelijkheid om in de CV database te kijken, zonder dat wij hiervoor een vergoeding vragen. Op deze manier kunt u een indicatie krijgen van de kandidaten die ingeschreven staan bij People4You. Heeft u een kandidaat gezien die uw interesse heeft gewekt? Laat het ons dan weten! Wij zullen de kandidaat dan bij u voorstellen.
 

Gebruik maken van CV Search

CV's zoeken 
 
U kunt geheel vrijblijvend gebruik maken van onze CV database. Als u een kandidaat heeft gezien die uw interesse heeft gewekt, laat het ons dan weten. Wij zullen de kandidaat dan bij u voorstellen. 

Bekijk onze CV database demografie

Niet de juiste kandidaat gevonden?
Plaats dan gratis uw vacature op onze website. Neem voor meer informatie contact met ons.

De voordelen van de CV Search module

  • Zoek op criteria, trefwoorden, kilometers en meer;
  • Data zijn voor iedereen toegankelijk, maar kandidaten zijn niet traceerbaar;

Meer informatie over CV Search?

Bent u geïnteresseerd in de CV Search module van People4You en wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan direct telefonisch contact op met 0174-310 963 of mail naar info@people4you.nl.
 

Overige diensten

Contact gegevens

Buys Ballotstraat 13 
2693 BD 's-Gravenzande
(0174) 310 963

People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close