Wij willen graag in contact komen met jou!

Schrijf je dus nu bij ons in.

Vul het contactformulier in voor alle overige vragen.

Garantieregeling

People4You staat voor haar kwalitatieve dienstverlening. Onze professionele personeelsadviseurs doen er werkelijk alles aan om tot een juiste match te komen.
Daarom heeft People4you een zeer royale garantieregeling voor haar klanten in het leven geroepen. Het totaalbedrag van 2x het bruto maandsalaris zal in drie delen worden gefactureerd. 
 

Garantieregeling

Deel 1

Dit deel bestaat uit de helft van het totaalbedrag en dient te worden voldaan voor de indiensttreding van de desbetreffende kandidaat.
 

Deel 2

Dit deel bestaat uit een kwart van het totaalbedrag bij continuering van het dienstverband na één maand. Mocht u besluiten toch niet door te gaan met de betreffende kandidaat dan vervallen de 2e en 3e factuur.
 

Deel 3

Dit deel bestaat uit een kwart van het totaalbedrag bij continuering van het dienstverband na zes maanden. Mocht u besluiten na de zesde maand niet door te gaan met de betreffende kandidaat, dan vervalt de 3e factuur.
 

Rekenvoorbeeld

De kandidaat ontvangt een salaris van €2.000,- per maand.

Deel 1: € 2.000,-
Deel 2: € 1.000,-
Deel 3: € 1.000,-

Werving en selectiefee bedraagt in totaal (€2.000,- + €1.000,- + €1.000,-) = €4.000,-.
 

Meer informatie over de garantieregeling van People4You?


Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.
Contact gegevens

Buys Ballotstraat 13 
2693 BD 's-Gravenzande
(0174) 310 963

People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close