Persoonlijke details

Kandidaat CPETG24657
Geboortedatum 15-07-1997

Opleidingen

2017 - 2018 International MSc BA; Specialisatie in Change management; change management, organisational coaching and consulting en financial management
2014 - 2017 International Business Management BA; International Financial Management and Event management; of sustainable growth strategy for Floragold B.V
2009 - 2014 HAVO; Economie en maatschappij

Werkervaring

2018 - heden Verkoper bij / op Bloemenexport bedrijf

Verantwoordelijkheden: * Bevorderen van de verkoop door het onderhouden van contact met afnemers * Geven van Retail adviezen aan afnemers. * Opstellen van offertes gebaseerd op de wekelijkse bloemen prijzen * Onderhandelen van langdurige contacten met afnemers.

2017 - 2017 Thesis student bij / op Bloemenexport bedrijf

Functie titel: Verantwoordelijkheden: * Identificeren en analyseren van het kernprobleem in het bedrijf en een manier vinden om de sales processen te verbeteren. * Organiseren van consultancy sessie om het managementteam samen een nieuwe strategie te laten vormen meteen goede toekomstvisie voor betere resultaten. * Analyseren van de persoonlijkheden van het managementteam om zo een betere team samenhang te kunnen creëren. * Verschillende project voorstellen schrijven om extra omzet te genereren. Prestaties: Er een advies gepubliceerd om het bedrijfsprobleem op te lossen en een lijst met aanbevelingen voor toekomstige toepassingen zodat het bedrijf kan werken aan een stralende toekomst. Ook zijn er verschillende projecten gelanceerd en uitvoert om meer en extra omzet te genereren.

2016 - 2016 Customer service intern bij / op Logistieke dienstverlener

(Logistieke services zoals als cross docken van full load en individuele pallets met als bestemming het Verenigd Koninkrijk)) Hoek van Holland, Nederland. Verantwoordelijkheden: * Onderzoek naar Food Defence naar mogelijke implementatie voor logistieke bedrijven. * Uitvoeren van dagelijkse customer serviceactiviteiten en het bevorderen van klant relaties. * Uitvoeren van een competitieve analyse en benchmarking zodat Daily-Fresh Logistics zich beter kan positioneren in de markt.

2015 - 2015 Logistics Intern bij / op Logistieke dienstverlener

Verantwoordelijkheden: * Berekenen van rate sheets voor transportbedrijven (Hauliers) in het Verenigd Koninkrijk zodat de facturen overeenkomen met de daadwerkelijk gereden km's. * Assisteren van de transport managers container- en trailer transport. * Samenwerken aan het projectmanagement voor de implementatie van een nieuw systeem dat de chauffeurs uren beter controleert en uiteindelijk een kostenbesparing oplevert van 25% op de huidige kosten.