Wij willen graag in contact komen met jou!

Schrijf je dus nu bij ons in.

Vul het contactformulier in voor alle overige vragen.

Missie en visie

Missie

Bij People4You stellen we onszelf als doel een goede en betrouwbare tussenpersoon te zijn voor onze kandidaten en opdrachtgevers bij het effectief invullen van uiteenlopende vacatures.
 

Visie

Bij People4You willen we ondernemingen helpen om organisatiedoelen te behalen. Dit doen wij bij People4You door de juiste persoon op de juiste positie te plaatsen waarmee o.a. de organisatiecultuur wordt geoptimaliseerd.
 

Waarden die wij bij People4You belangrijk vinden

Missie en visie People4YouPersoonlijk
Iedere opdrachtgever en kandidaat is uniek. Daarom vinden wij persoonlijkheid binnen ons werving- en selectietraject erg belangrijk. Door onze persoonlijke benadering kunnen we zorgen voor de juiste match tussen de opdrachtgever en de kandidaat.

Betrokken
Bij People4You staan de wensen van onze opdrachtgevers en kandidaten centraal. Daarom vinden wij het belangrijk om beide partijen nauw te betrekken bij onze werkzaamheden. Wij houden beide partijen graag op de hoogte.

Transparant
Bij People4You werken we graag open en integer. Een heldere en duidelijke aanpak staat bij ons centraal. Wij richten ons graag op lange termijn relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten.
    
Contact gegevens

Buys Ballotstraat 13 
2693 BD 's-Gravenzande
(0174) 310 963

People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close