WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

Over People4You

Waarden die wij bij People4You belangrijk vinden

Iedere opdrachtgever en kandidaat is uniek. Daarom vinden wij persoonlijkheid binnen ons werving- en selectietraject erg belangrijk. Door onze persoonlijke benadering kunnen we zorgen voor de juiste match tussen de opdrachtgever en de kandidaat.

Betrokken
Bij People4You staan de wensen van onze opdrachtgevers en kandidaten centraal. Daarom vinden wij het belangrijk om beide partijen nauw te betrekken bij onze werkzaamheden. Wij houden beide partijen op de hoogte van de voortgang en kunnen desgewenst instrumenten inzetten die de snelheid van het proces bevorderen.

Transparant
Wij werken open en integer. Een heldere en duidelijke aanpak staat bij ons centraal. Wij richten ons op lange termijn relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten.

Missie

People4You is één van de 1e dienstverleners die vanuit de kandidaat zoekt naar de beste match. Dit doen wij al 12 jaar met succes. Ook voor werkgevers staan wij voor een optimale dienstverlening. Door bedrijfsbezoeken en intensief contact met niet alleen directie of HR maar met alle lagen in de onderneming zijn wij in staat om de beste match te maken.

People4You heeft als missie dat niemand met tegenzin naar zijn werk hoeft te gaan. Of dit nu vanwege salaris, werksfeer of gebrek aan doorgroeimogelijkheden is. Door onze echt persoonlijke aanpak gaan wij elke dag weer voor de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

Visie

People4You vindt het belangrijk om laagdrempelig te werken. Wij zijn toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar de perfecte match. Door regionaal te werken met specialisten die de taal spreken van ondernemer en werknemer zijn wij altijd dichtbij. Wij willen actief zijn in elke regio waar behoefte is aan onze dienstverlening.
Beschik jij over leidinggevende capaciteiten en weet jij het hoofd koel te houden in stresssituaties? Solliciteer nu! 
inWestland
Laatste wijziging: 26-11-2020
Krijg jij energie om ervoor te zorgen dat de Technische Dienst vlekkeloos verloopt? Solliciteer dan nu! 
inWestland
Laatste wijziging: 26-11-2020
Als Commercieel Support Medewerker ben jij de verbindende factor tussen de afdelingen Sales, Inkoop en Productie. Samen met de accountmanagers ben je verantwoordelijk voor meerdere supermarktketens en bedienen jullie de klant zo goed mogelijk.
inAalsmeer
Laatste wijziging: 26-11-2020
Voel jij je thuis in de Duitse retail en ben je commercieel een kei? Solliciteer dan nu op de functie van Accountmanager AGF.
inWestland
Laatste wijziging: 26-11-2020
Als Teamleider Logistiek zorg jij ervoor dat alles op rolletjes verloopt en dat alles aan het einde van de dag klopt. 
inWestland
Laatste wijziging: 26-11-2020
Als Leidinggevende van de inpakafdeling is het jouw taak om het inpak proces in goede banen te leiden. Een uitdaging omdat er veel wisselende verpakkingen gebruikt worden met de daarbij behorende machine instellingen. 
inWestland
Laatste wijziging: 26-11-2020
People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.