WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

Over People4You

Waarden die wij bij People4You belangrijk vinden

Iedere opdrachtgever en kandidaat is uniek. Daarom vinden wij persoonlijkheid binnen ons werving- en selectietraject erg belangrijk. Door onze persoonlijke benadering kunnen we zorgen voor de juiste match tussen de opdrachtgever en de kandidaat.

Betrokken
Bij People4You staan de wensen van onze opdrachtgevers en kandidaten centraal. Daarom vinden wij het belangrijk om beide partijen nauw te betrekken bij onze werkzaamheden. Wij houden beide partijen op de hoogte van de voortgang en kunnen desgewenst instrumenten inzetten die de snelheid van het proces bevorderen.

Transparant
Wij werken open en integer. Een heldere en duidelijke aanpak staat bij ons centraal. Wij richten ons op lange termijn relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten.

Missie

Ons doel is een goede en betrouwbare tussenpersoon te zijn voor onze kandidaten en opdrachtgevers bij het effectief invullen van uiteenlopende vacatures.

Visie

Wij vinden dat niemand met tegenzin naar zijn werk hoeft te gaan en zetten ons daarom dagelijks in om de perfecte match te maken.
Als Werkvoorbereider / Tekenaar ben jij verantwoordelijk voor uitdagende projecten. Het betreft een afwisselende functie waarbij je offertes maakt, calculeert, tekent en zorgt voor een goede oplevering. Je bent het aanspreekpunt voor o.a. opdrachtgevers, aannemers en architecten. Kortom, calculeren, tekenen en werkvoorbereiding is jouw domein.
inWestland
Laatste wijziging: 16-10-2018
Ben jij gedreven, flexibel en ga jij voor het beste resultaat? Wil je graag hard werken in een dynamische omgeving? Wij zijn op zoek naar een Operationeel Manager.
inWestland
Laatste wijziging: 16-10-2018
Ben jij ambitieus, creatief en zoek jij een leuke baan naast je marketing studie op HBO niveau om jezelf te ontwikkelen en alvast ervaring op te doen? Lijkt het je leuk om de (online) marketingstrategie van dit bedrijf vorm te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!
inWestland
Laatste wijziging: 16-10-2018
Als medewerker backoffice (HR) ga je aan de slag bij een modern en internationaal transportbedrijf. Je bent veel bezig met de chauffeurs en onderhoudt contact met de leveranciers. Een baan vol dynamiek met een informele werksfeer.
inWestland
Laatste wijziging: 16-10-2018
In deze functie assisteer je de verkoper en de hoofd verkoop met alle werkzaamheden. Je bent onder andere verantwoordelijk voor: De juiste communicatie naar je collega's binnen verkoop omtrent het dagelijkse aanbod vanuit de productie, het beschikbaar en paraat hebben van actuele marktkennis. Dit in samenwerking met de (hoofd) verkoop.
inWestland
Laatste wijziging: 16-10-2018
Op zoek naar een afwisselende baan en is adviseren echt jouw ding? Wij zoeken een Commercieel Medewerker Binnendienst voor de export afdeling.
inWestland
Laatste wijziging: 16-10-2018
People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close