WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

Over People4You

Waarden die wij bij People4You belangrijk vinden

Iedere opdrachtgever en kandidaat is uniek. Daarom vinden wij persoonlijkheid binnen ons werving- en selectietraject erg belangrijk. Door onze persoonlijke benadering kunnen we zorgen voor de juiste match tussen de opdrachtgever en de kandidaat.

Betrokken
Bij People4You staan de wensen van onze opdrachtgevers en kandidaten centraal. Daarom vinden wij het belangrijk om beide partijen nauw te betrekken bij onze werkzaamheden. Wij houden beide partijen op de hoogte van de voortgang en kunnen desgewenst instrumenten inzetten die de snelheid van het proces bevorderen.

Transparant
Wij werken open en integer. Een heldere en duidelijke aanpak staat bij ons centraal. Wij richten ons op lange termijn relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten.

Missie

People4You is één van de 1e dienstverleners die vanuit de kandidaat zoekt naar de beste match. Dit doen wij al 12 jaar met succes. Ook voor werkgevers staan wij voor een optimale dienstverlening. Door bedrijfsbezoeken en intensief contact met niet alleen directie of HR maar met alle lagen in de onderneming zijn wij in staat om de beste match te maken.

People4You heeft als missie dat niemand met tegenzin naar zijn werk hoeft te gaan. Of dit nu vanwege salaris, werksfeer of gebrek aan doorgroeimogelijkheden is. Door onze echt persoonlijke aanpak gaan wij elke dag weer voor de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

Visie

People4You vindt het belangrijk om laagdrempelig te werken. Wij zijn toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar de perfecte match. Door regionaal te werken met specialisten die de taal spreken van ondernemer en werknemer zijn wij altijd dichtbij. Wij willen actief zijn in elke regio waar behoefte is aan onze dienstverlening.
Voor onze relatie zijn we op zoek naar een (junior) inkoper die een enthousiaste en gedreven topper is en het leuk vindt om samen met het team de commerciële en administratieve uitdaging aan te gaan.
inlansingerland
Laatste wijziging: 16-08-2019
Technisch onderlegd maar klaar met overuren en weekenden werken? Lees dan snel verder
inWestland
Laatste wijziging: 16-08-2019
Onze relatie zoekt een Frans sprekend administratief, commercieel ingestelde medewerker ter ondersteuning van de inkoop afdeling.
inRotterdam
Laatste wijziging: 16-08-2019
Onze relatie zoekt voor de ondersteuning van de afdelingen Sales en Finance een Administratief / Commercieel Assistent voor 25 á 32 uur per week.
inRegio Rotterdam
Laatste wijziging: 16-08-2019
Heb jij een afgeronde HBO opleiding en ervaring als financieel medewerker? Solliciteer dan nu!
inWestland
Laatste wijziging: 16-08-2019
Op zoek naar een leidinggevende functie in een dynamische organisatie? Lees dan snel verder.
inWestland
Laatste wijziging: 16-08-2019
People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close