WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

Over People4You

Waarden die wij bij People4You belangrijk vinden

Iedere opdrachtgever en kandidaat is uniek. Daarom vinden wij persoonlijkheid binnen ons werving- en selectietraject erg belangrijk. Door onze persoonlijke benadering kunnen we zorgen voor de juiste match tussen de opdrachtgever en de kandidaat.

Betrokken
Bij People4You staan de wensen van onze opdrachtgevers en kandidaten centraal. Daarom vinden wij het belangrijk om beide partijen nauw te betrekken bij onze werkzaamheden. Wij houden beide partijen op de hoogte van de voortgang en kunnen desgewenst instrumenten inzetten die de snelheid van het proces bevorderen.

Transparant
Wij werken open en integer. Een heldere en duidelijke aanpak staat bij ons centraal. Wij richten ons op lange termijn relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten.

Missie

People4You is één van de 1e dienstverleners die vanuit de kandidaat zoekt naar de beste match. Dit doen wij al 12 jaar met succes. Ook voor werkgevers staan wij voor een optimale dienstverlening. Door bedrijfsbezoeken en intensief contact met niet alleen directie of HR maar met alle lagen in de onderneming zijn wij in staat om de beste match te maken.

People4You heeft als missie dat niemand met tegenzin naar zijn werk hoeft te gaan. Of dit nu vanwege salaris, werksfeer of gebrek aan doorgroeimogelijkheden is. Door onze echt persoonlijke aanpak gaan wij elke dag weer voor de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

Visie

People4You vindt het belangrijk om laagdrempelig te werken. Wij zijn toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar de perfecte match. Door regionaal te werken met specialisten die de taal spreken van ondernemer en werknemer zijn wij altijd dichtbij. Wij willen actief zijn in elke regio waar behoefte is aan onze dienstverlening.
In deze functie draag je zorg voor de dagelijkse transportplanning voor inkomende en uitgaande transporten vanuit verschillende locaties. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van bijbehorende administratie en documentatie.
inWestland
Laatste wijziging: 20-02-2020
Wegens uitbreiding van het commerciële team zijn wij voor onze relatie op zoek naar een ervaren Inkoper/Verkoper AGF. Ben jij HBO afgestudeerd richting Bedrijfskunde of Commercie en heb je uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden? Dan is deze vacature iets voor jou!
inWestland
Laatste wijziging: 20-02-2020
Ben jij nieuwsgierig naar hoe processen werken en hoe je dat kunt verbeteren? Wij zijn op zoek naar een Data Engineer. In deze functie ben jij samen met collega's verantwoordelijk voor het verbeteren van de data infrastructuur. Je implementeert en ontwikkelt nieuwe toepassingen om de werkprocessen te versnellen.
inWestland
Laatste wijziging: 20-02-2020
Wij zijn per direct op zoek naar een Magazijn Medewerker. Een scherminstallatie bestaat uit vele onderdelen. Alle orders van het montageteam en onderaannemers dienen netjes en op tijd verpakt te zijn. In deze functie zorg jij daar samen met collega's voor.
inWestland
Laatste wijziging: 20-02-2020
Als Logistiek Administatief Medewerker ben je verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden ten behoeve van transporten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers en chauffeurs, maar ook voor collega’s van verschillende afdelingen. Je verzorgt de administratieve afhandeling en controleert alle inkomende en uitgaande goederen. Daarnaast zorg je ervoor dat alle orders op de juiste tijden klaarstaan.
inWestland
Laatste wijziging: 20-02-2020
In de functie van Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van de producten aan nationale en internationale afnemers. Je ziet en creëert kansen en bent in staat om zowel het bedrijf als de producten nog beter op de kaart te zetten.
inWestland
Laatste wijziging: 20-02-2020
People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close