WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

Over People4You

Waarden die wij bij People4You belangrijk vinden

Iedere opdrachtgever en kandidaat is uniek. Daarom vinden wij persoonlijkheid binnen ons werving- en selectietraject erg belangrijk. Door onze persoonlijke benadering kunnen we zorgen voor de juiste match tussen de opdrachtgever en de kandidaat.

Betrokken
Bij People4You staan de wensen van onze opdrachtgevers en kandidaten centraal. Daarom vinden wij het belangrijk om beide partijen nauw te betrekken bij onze werkzaamheden. Wij houden beide partijen op de hoogte van de voortgang en kunnen desgewenst instrumenten inzetten die de snelheid van het proces bevorderen.

Transparant
Wij werken open en integer. Een heldere en duidelijke aanpak staat bij ons centraal. Wij richten ons op lange termijn relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten.

Missie

People4You is één van de 1e dienstverleners die vanuit de kandidaat zoekt naar de beste match. Dit doen wij al 12 jaar met succes. Ook voor werkgevers staan wij voor een optimale dienstverlening. Door bedrijfsbezoeken en intensief contact met niet alleen directie of HR maar met alle lagen in de onderneming zijn wij in staat om de beste match te maken.

People4You heeft als missie dat niemand met tegenzin naar zijn werk hoeft te gaan. Of dit nu vanwege salaris, werksfeer of gebrek aan doorgroeimogelijkheden is. Door onze echt persoonlijke aanpak gaan wij elke dag weer voor de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

Visie

People4You vindt het belangrijk om laagdrempelig te werken. Wij zijn toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar de perfecte match. Door regionaal te werken met specialisten die de taal spreken van ondernemer en werknemer zijn wij altijd dichtbij. Wij willen actief zijn in elke regio waar behoefte is aan onze dienstverlening.
Als Transportplanner ben jij verantwoordelijk voor het maken van een zo optimaal mogelijke transportplanning richting Frankrijk.
inWestland
Laatste wijziging: 30-04-2020
Door sterke groei van de afdeling technische dienst van onze opdrachtgever zijn wij op zoek Medewerker Technische Dienst.
inWestland
Laatste wijziging: 30-04-2020
Kun jij leiding geven aan technisch medewerkers en projectmanagers? En heb je kennis van elektro- en watertechniek in de internationale glastuinbouw? Solliciteer dan nu!
inWestland
Laatste wijziging: 30-04-2020
Als Teelt- en Arbeidsmanager ben je eindverantwoordelijk voor de gehele teelt, de totale uitvoering van de gewasverzorging en het personeelsbeleid op de vestiging.
inZeeland
Laatste wijziging: 30-04-2020
Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een ervaren logistiek medewerker die het vaste team komt versterken. 
inWestland
Laatste wijziging: 30-04-2020
Spreek jij vloeiend Engels en Frans? Ben je commercieel en klantgericht ingesteld? Solliciteer dan nu!
inWestland
Laatste wijziging: 30-04-2020
People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close