WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

Over People4You Recruitment

Waarden die wij bij People4You Recruitment belangrijk vinden

Iedere opdrachtgever en kandidaat is uniek. Daarom vinden wij persoonlijkheid binnen ons werving- en selectietraject erg belangrijk. Door onze persoonlijke benadering kunnen we zorgen voor de juiste match tussen de opdrachtgever en de kandidaat.

Betrokken
Bij People4You Recruitment staan de wensen van onze opdrachtgevers en kandidaten centraal. Daarom vinden wij het belangrijk om beide partijen nauw te betrekken bij onze werkzaamheden. Wij houden beide partijen op de hoogte van de voortgang en kunnen desgewenst instrumenten inzetten die de snelheid van het proces bevorderen.

Transparant
Wij werken open en integer. Een heldere en duidelijke aanpak staat bij ons centraal. Wij richten ons op lange termijn relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten.

Missie

People4You Recruitment is één van de 1e dienstverleners die vanuit de kandidaat zoekt naar de beste match. Dit doen wij al vele jaren met succes. Ook voor werkgevers staan wij voor een optimale dienstverlening. Door bedrijfsbezoeken en intensief contact met niet alleen directie of HR maar met alle lagen in de onderneming zijn wij in staat om de beste match te maken.

People4You Recruitment heeft als missie dat niemand met tegenzin naar zijn werk hoeft te gaan. Of dit nu vanwege salaris, werksfeer of gebrek aan doorgroeimogelijkheden is. Door onze echt persoonlijke aanpak gaan wij elke dag weer voor de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

Visie

People4You Recruitment vindt het belangrijk om laagdrempelig te werken. Wij zijn toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar de perfecte match. Door regionaal te werken met specialisten die de taal spreken van ondernemer en werknemer zijn wij altijd dichtbij. Wij willen actief zijn in elke regio waar behoefte is aan onze dienstverlening.
Ben jij een starter en op zoek naar een commerciële uitdaging?
inWestland
Laatste wijziging: 17-05-2021
Spreek je Frans, Spaans en Italiaans?
inWestland
Laatste wijziging: 17-05-2021
Parlez-vous Français?
inWestland
Laatste wijziging: 17-05-2021
Heb jij een diploma op minimaal MBO-4 niveau in de richting van ICT-support, netwerk- of systeembeheer?
inWestland
Laatste wijziging: 17-05-2021
Op zoek naar een afwisselende functie? Als Logsitiek Medewerker ben je door het hele bedrijf te vinden!
inWestland
Laatste wijziging: 17-05-2021
Als Internationaal Chauffeur ben je verantwoordelijk voor een juiste wijze van transport en tijdige aflevering van de planten.
inWestland
Laatste wijziging: 17-05-2021
People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.