WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

Over People4You

Waarden die wij bij People4You belangrijk vinden

Iedere opdrachtgever en kandidaat is uniek. Daarom vinden wij persoonlijkheid binnen ons werving- en selectietraject erg belangrijk. Door onze persoonlijke benadering kunnen we zorgen voor de juiste match tussen de opdrachtgever en de kandidaat.

Betrokken
Bij People4You staan de wensen van onze opdrachtgevers en kandidaten centraal. Daarom vinden wij het belangrijk om beide partijen nauw te betrekken bij onze werkzaamheden. Wij houden beide partijen op de hoogte van de voortgang en kunnen desgewenst instrumenten inzetten die de snelheid van het proces bevorderen.

Transparant
Wij werken open en integer. Een heldere en duidelijke aanpak staat bij ons centraal. Wij richten ons op lange termijn relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten.

Missie

People4You is één van de 1e dienstverleners die vanuit de kandidaat zoekt naar de beste match. Dit doen wij al 12 jaar met succes. Ook voor werkgevers staan wij voor een optimale dienstverlening. Door bedrijfsbezoeken en intensief contact met niet alleen directie of HR maar met alle lagen in de onderneming zijn wij in staat om de beste match te maken.

People4You heeft als missie dat niemand met tegenzin naar zijn werk hoeft te gaan. Of dit nu vanwege salaris, werksfeer of gebrek aan doorgroeimogelijkheden is. Door onze echt persoonlijke aanpak gaan wij elke dag weer voor de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

Visie

People4You vindt het belangrijk om laagdrempelig te werken. Wij zijn toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar de perfecte match. Door regionaal te werken met specialisten die de taal spreken van ondernemer en werknemer zijn wij altijd dichtbij. Wij willen actief zijn in elke regio waar behoefte is aan onze dienstverlening.
In de functie van Commercieel Medewerker ondersteun je de collega’s in de verkoop, draag jij zorg voor een goede verwerking van alle informatie en contracten in het CRM systeem. Tevens heb jij regelmatig contact met klanten om ze te helpen en te voorzien van informatie waar nodig.
inRegio Lansingerland
Laatste wijziging: 02-07-2020
In de functie van Teamleider ben jij verantwoordelijk voor het personeel binnen jouw afdeling. Je stuurt ze direct aan en zorgt ervoor dat de kwaliteit die geleverd moet worden ook gehaald wordt.
inRegio Lansingerland
Laatste wijziging: 02-07-2020
In de functie van Kweker ben jij één van de belangrijkste schakels in het succes van onze opdrachtgever. Je hebt je eigen afdeling waarbij je verantwoordelijk bent voor o.a. de productie en de kwaliteit van de rozen.
inRegio Lansingerland
Laatste wijziging: 02-07-2020
Onze relatie is op zoek naar een Accountmanager Frankrijk. Jij maakt deel uit van het verkoopteam en draagt bij aan het verder uitbouwen van het klantenbestand. Interesse? Solliciteer dan nu!
inWestland
Laatste wijziging: 02-07-2020
Als Afzetverantwoordelijke ben je onder andere verantwoordelijk voor een goede arbeidsplanning. Je controleert de orders die uit het systeem komen en coördineert de werkzaamheden van de inpakmedewerkers.
inWestland
Laatste wijziging: 02-07-2020
Je houdt je als Medewerker Technische Dienst voornamelijk bezig met het optimaal laten functioneren van alle installaties en overige apparatuur door middel van preventief onderhoud en het verhelpen van (kleine) storingen. Tevens assisteer je bij (nieuwbouw) projecten.
inWestland
Laatste wijziging: 02-07-2020
People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close