WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

Over People4You

Waarden die wij bij People4You belangrijk vinden

Iedere opdrachtgever en kandidaat is uniek. Daarom vinden wij persoonlijkheid binnen ons werving- en selectietraject erg belangrijk. Door onze persoonlijke benadering kunnen we zorgen voor de juiste match tussen de opdrachtgever en de kandidaat.

Betrokken
Bij People4You staan de wensen van onze opdrachtgevers en kandidaten centraal. Daarom vinden wij het belangrijk om beide partijen nauw te betrekken bij onze werkzaamheden. Wij houden beide partijen op de hoogte van de voortgang en kunnen desgewenst instrumenten inzetten die de snelheid van het proces bevorderen.

Transparant
Wij werken open en integer. Een heldere en duidelijke aanpak staat bij ons centraal. Wij richten ons op lange termijn relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten.

Missie

People4You is één van de 1e dienstverleners die vanuit de kandidaat zoekt naar de beste match. Dit doen wij al 12 jaar met succes. Ook voor werkgevers staan wij voor een optimale dienstverlening. Door bedrijfsbezoeken en intensief contact met niet alleen directie of HR maar met alle lagen in de onderneming zijn wij in staat om de beste match te maken.

People4You heeft als missie dat niemand met tegenzin naar zijn werk hoeft te gaan. Of dit nu vanwege salaris, werksfeer of gebrek aan doorgroeimogelijkheden is. Door onze echt persoonlijke aanpak gaan wij elke dag weer voor de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

Visie

People4You vindt het belangrijk om laagdrempelig te werken. Wij zijn toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar de perfecte match. Door regionaal te werken met specialisten die de taal spreken van ondernemer en werknemer zijn wij altijd dichtbij. Wij willen actief zijn in elke regio waar behoefte is aan onze dienstverlening.
In deze functie zorg je voor het afleveren van onbeworteld stek aan klanten en zorg je voor het juist inpakken van de stek zendingen die per luchtvracht vervoerd worden. Ook ondersteun je bij het aflever klaarmaken van bewortelde stekken, die vervolgens per vrachtwagens vervoerd worden naar onze klanten.   
inWestland
Laatste wijziging: 28-09-2020
In deze functie zorg je voor het afleveren van onbeworteld stek aan klanten en zorg je voor het juist inpakken van de stekzendingen die per luchtvracht vervoerd worden. Ook ondersteun je bij het afleverklaarmaken van bewortelde stekken, die vervolgens per vrachtwagens vervoerd worden naar onze klanten.
inWestland
Laatste wijziging: 28-09-2020
In deze functie zorg je voor de logistieke afhandeling en aanvoer van materialen en geef je leiding aan enkele medewerkers. Je ondersteunt de groepsleider en bepaalt in nauw overleg met de telers over de logistieke afhandeling van de productie. Een afwisselende functie!
inWestland
Laatste wijziging: 28-09-2020
Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de makelaardij? Als makelaar behartig je de belangen van de opdrachtgevers gedurende het hele aan- en verkoopproces.
inWestland
Laatste wijziging: 28-09-2020
Als Operationeel Manager / Inkoper heb je eigenlijk twee functies in één. Je verzorgt de gehele inkoop, je onderhandelt en maakt prijsafspraken. Als Operationeel Manager ben je verantwoordelijk voor alle handelingen vanaf het moment van verkoop tot het moment van in productie nemen, om vervolgens het eindproduct logistiek af te handelen. Je verzorgt dus de inkoop en je coördineert ruimteplanning en logistiek, daarnaast communiceer je met de afdelingen verkoop en financiën, bovendien werk je nauw samen met onder andere de bedrijfsleider op de werkvloer. Je team bestaat uit 4 FTE die je aanstuurt, maar je bent ook in staat om taken over te nemen zodat het proces niet stagneert. Verder heb je de ambitie om de processen te stroomlijnen en heb je ervaring om je team optimaal in te zetten. Je verzorgt de rapportages richting het management, denk hierbij aan de behaalde productienormen in vergelijking tot de geplande productienormen. Je bent lid van het MT-team.
inLansingerland
Laatste wijziging: 28-09-2020
Creatief en handig met 2d & 3d ontwerpen? Lees dan snel verder!
inWestland
Laatste wijziging: 28-09-2020
People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.