WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

Over People4You

Waarden die wij bij People4You belangrijk vinden

Iedere opdrachtgever en kandidaat is uniek. Daarom vinden wij persoonlijkheid binnen ons werving- en selectietraject erg belangrijk. Door onze persoonlijke benadering kunnen we zorgen voor de juiste match tussen de opdrachtgever en de kandidaat.

Betrokken
Bij People4You staan de wensen van onze opdrachtgevers en kandidaten centraal. Daarom vinden wij het belangrijk om beide partijen nauw te betrekken bij onze werkzaamheden. Wij houden beide partijen op de hoogte van de voortgang en kunnen desgewenst instrumenten inzetten die de snelheid van het proces bevorderen.

Transparant
Wij werken open en integer. Een heldere en duidelijke aanpak staat bij ons centraal. Wij richten ons op lange termijn relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten.

Missie

People4You is één van de 1e dienstverleners die vanuit de kandidaat zoekt naar de beste match. Dit doen wij al 12 jaar met succes. Ook voor werkgevers staan wij voor een optimale dienstverlening. Door bedrijfsbezoeken en intensief contact met niet alleen directie of HR maar met alle lagen in de onderneming zijn wij in staat om de beste match te maken.

People4You heeft als missie dat niemand met tegenzin naar zijn werk hoeft te gaan. Of dit nu vanwege salaris, werksfeer of gebrek aan doorgroeimogelijkheden is. Door onze echt persoonlijke aanpak gaan wij elke dag weer voor de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

Visie

People4You vindt het belangrijk om laagdrempelig te werken. Wij zijn toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar de perfecte match. Door regionaal te werken met specialisten die de taal spreken van ondernemer en werknemer zijn wij altijd dichtbij. Wij willen actief zijn in elke regio waar behoefte is aan onze dienstverlening.
Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een Medewerker Technische Dienst. In deze functie ben je samen met je collega verant­woorde­lijk voor het onder­houden van appa­ra­tuur en machi­nes en het ver­helpen van sto­ringen, zodat het productie­proces opti­maal kan functio­neren.
inWestland
Laatste wijziging: 21-01-2020
Als Onderhoudsmonteur Technische Dienst voer je preventief onderhoud uit en los je storingen op aan diverse machines en installaties en het demonteren en aansluiten van productiemachines.
inWestland
Laatste wijziging: 21-01-2020
Ben jij de ideale kandidaat met ervaring in het aansturen van een team? Ben je stressbestendig en heb je doorzettingsvermogen? Solliciteer nu!
inWestland
Laatste wijziging: 21-01-2020
Heb jij een HBO diploma op zak en heb je een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal? Solliciteer dan nu!
inWestland
Laatste wijziging: 21-01-2020
Kun jij meerdere processen tegelijk aansturen en heb je leidinggevende capaciteiten? Solliciteer nu!
inWestland
Laatste wijziging: 21-01-2020
Wij zijn voor onze relatie op zoek naar een Teeltmedewerker Plantenkwekerij. In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het opkweekproces van één of meerdere teelten zoals water­gift, gewas- en kwali­teits­controle, klimaat­instel­lingen, teelt­planning en gewas­bescher­ming.
inWestland
Laatste wijziging: 21-01-2020
People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close