WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

Over People4You

Waarden die wij bij People4You belangrijk vinden

Iedere opdrachtgever en kandidaat is uniek. Daarom vinden wij persoonlijkheid binnen ons werving- en selectietraject erg belangrijk. Door onze persoonlijke benadering kunnen we zorgen voor de juiste match tussen de opdrachtgever en de kandidaat.

Betrokken
Bij People4You staan de wensen van onze opdrachtgevers en kandidaten centraal. Daarom vinden wij het belangrijk om beide partijen nauw te betrekken bij onze werkzaamheden. Wij houden beide partijen op de hoogte van de voortgang en kunnen desgewenst instrumenten inzetten die de snelheid van het proces bevorderen.

Transparant
Wij werken open en integer. Een heldere en duidelijke aanpak staat bij ons centraal. Wij richten ons op lange termijn relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten.

Missie

Ons doel is een goede en betrouwbare tussenpersoon te zijn voor onze kandidaten en opdrachtgevers bij het effectief invullen van uiteenlopende vacatures.

Visie

Wij vinden dat niemand met tegenzin naar zijn werk hoeft te gaan en zetten ons daarom dagelijks in om de perfecte match te maken.
Als Junior Medewerker Teelttechniek zal je alles leren op het gebied van de teelt van stekjes. Heb jij ambities in de tuinbouw dan is deze vacature echt een aanrader!
inWestland
Laatste wijziging: 11-12-2018
Wij zijn voor onze relatie op zoek naar een Technisch Medewerker. In deze veelzijdige functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie aan machines, gereedschappen en interne transportmiddelen. Het draaien van storingsdiensten behoort ook tot de werkzaamheden.
inWestland
Laatste wijziging: 11-12-2018
Vind jij het niet erg om buiten te werken nu het weer begint af te koelen buiten? Is fysiek werk wat voor jou en ben je lekker flexibel? Dan heeft onze opdrachtgever een leuke uitdaging voor jou. Wij zijn op zoek naar kassenbouwers –en slopers die absoluut geen hoogtevrees hebben en naast het bouwen en slopen van de kassen ook reparaties en onderhoud gaan uitvoeren. Denk jij dat deze vacature bij je past?
inWestland
Laatste wijziging: 11-12-2018
Ben jij automonteur en wil jij werken met de modernste auto's? Lees dan snel verder!
inWestland
Laatste wijziging: 11-12-2018
Leidinggevende capaciteiten en op zoek naar een uitdaging in de bloemen? Wij zoeken een Meewerkend voorman voor een (h)echt familiebedrijf!
inWestland
Laatste wijziging: 11-12-2018
Wij zijn voor onze relatie op zoek naar een Logistiek Medewerker / Inpakker Bloemen. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor: • Verdelen, inpakken en verzendklaar maken van de bloemen; • Verzorgen van de kwaliteitscontrole op de producten en verpakkingen; Ben jij flexibel en zie je dit wel zitten? Check de vacature en solliciteer.
inWestland
Laatste wijziging: 11-12-2018
People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close