WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

Over People4You

Waarden die wij bij People4You belangrijk vinden

Iedere opdrachtgever en kandidaat is uniek. Daarom vinden wij persoonlijkheid binnen ons werving- en selectietraject erg belangrijk. Door onze persoonlijke benadering kunnen we zorgen voor de juiste match tussen de opdrachtgever en de kandidaat.

Betrokken
Bij People4You staan de wensen van onze opdrachtgevers en kandidaten centraal. Daarom vinden wij het belangrijk om beide partijen nauw te betrekken bij onze werkzaamheden. Wij houden beide partijen op de hoogte van de voortgang en kunnen desgewenst instrumenten inzetten die de snelheid van het proces bevorderen.

Transparant
Wij werken open en integer. Een heldere en duidelijke aanpak staat bij ons centraal. Wij richten ons op lange termijn relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten.

Missie

People4You is één van de 1e dienstverleners die vanuit de kandidaat zoekt naar de beste match. Dit doen wij al 12 jaar met succes. Ook voor werkgevers staan wij voor een optimale dienstverlening. Door bedrijfsbezoeken en intensief contact met niet alleen directie of HR maar met alle lagen in de onderneming zijn wij in staat om de beste match te maken.

People4You heeft als missie dat niemand met tegenzin naar zijn werk hoeft te gaan. Of dit nu vanwege salaris, werksfeer of gebrek aan doorgroeimogelijkheden is. Door onze echt persoonlijke aanpak gaan wij elke dag weer voor de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

Visie

People4You vindt het belangrijk om laagdrempelig te werken. Wij zijn toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar de perfecte match. Door regionaal te werken met specialisten die de taal spreken van ondernemer en werknemer zijn wij altijd dichtbij. Wij willen actief zijn in elke regio waar behoefte is aan onze dienstverlening.
Wij zijn op zoek naar een technische Projectleider. In deze functie begeleid je de (internationale) kasprojecten. Vanaf de opdracht ben je verantwoordelijk het project te sturen tot en met de oplevering.
in(Inter)nationaal
Laatste wijziging: 06-04-2020
Als Systeembeheerder/Servicedeskmedewerker ben je verantwoordelijk voor het registreren en afhandelen van alle incidenten die voorkomen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren van de systemen. Je registreert en levert de hardware uit waaronder telefoons, laptops en tablets. Je bent verantwoordelijk voor het gedegen opstellen van documentatie. Daarnaast ondersteun je de gebruikers binnen de organisatie.
inWestland
Laatste wijziging: 06-04-2020
Wij zijn voor onze relatie op zoek naar een ervaren Chauffeur voor de binnenlandse ritten. Je zorgt ervoor dat de producten worden afgeleverd op de verschillende veilingen en bij de klanten. Jij bent hierbij verantwoordelijk voor het controleren van de vrachtdocumenten en het laden en lossen van je vrachtwagen.
inWestland
Laatste wijziging: 06-04-2020
Vrachtwagenchauffeurs vormen het kloppende hart voor een bedrijf. Ben jij een chauffeur in hart en nieren en ben je altijd op de weg te vinden? Solliciteer dan nu!
inLansingerland
Laatste wijziging: 06-04-2020
Als allround ICT-beheerder ben je hét aanspreekpunt voor de medewerkers op het gebied van ICT (en telefonie) gerelateerde zaken.
inWestland
Laatste wijziging: 06-04-2020
Als Machine Operator sta jij aan het hoofd van de machine. Jij zorgt ervoor dat de machine optimaal functioneert en goed afgesteld is, zodat de maximale productie behaald kan worden.
inWestland
Laatste wijziging: 06-04-2020
People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close