Wij helpen jou
aan een droombaan!

WIJ HELPEN JOU
AAN EEN
DROOMBAAN!

Solliciteren

Wanneer je solliciteert op één van onze vacatures, kun je via de het linkerblok op onze website, direct solliciteren door je CV te uploaden of door te solliciteren met je Linkedin profiel. Hieronder kun je lezen hoe de sollicitatieprocedure bij People4You eruit ziet.

De sollicitatieprocedure van People4You

Stap 1, Je sollicitatie.

Wanneer je gesolliciteerd hebt bij People4You, ontvang je een bevestiging per e-mail. Alle informatie van je sollicitatie behandelen wij bij People4You zeer zorgvuldig. Tijdens de beoordeling van je sollicitatie houden we o.a. rekening met je werkervaring, jouw wensen en die van onze opdrachtgevers.

Wanneer wij je sollicitatie beoordelen en menen dat je niet in aanmerking komt, zal je van ons een afwijzing ontvangen. We geven, waar mogelijk, advies en stellen eventueel een andere functie voor. Wanneer je wel in aanmerking komt, wordt je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

Stap 2, Het persoonlijke intakegesprek.

Tijdens het persoonlijke intakegesprek bij ons op kantoor, bespreek je samen met onze consultant je motivatie en je carrièrewensen. Ook gaan we tijdens het gesprek in op je persoonlijkheid, vakkennis, ervaring en ontwikkelingsmogelijkheden. Hiernaast geeft onze consultant je een helder beeld van de vacature(s) en de organisatie(s).

Stap 3, We gaan je voorstellen bij onze opdrachtgever.

Na het persoonlijke intakegesprek gaat onze consultant je gericht voorstellen bij onze opdrachtgever(s). De opdrachtgever besluit aan de hand van jouw CV en ons advies of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens de sollicitatieprocedure zorgen wij voor de begeleiding van het proces en het contact tussen jou en de opdrachtgever(s).

Stap 4, Indiensttreding.

Wanneer na één of meerdere gesprekken wordt besloten om een dienstverband met elkaar aan te gaan zal de consultant van People4You zorgen voor de begeleiding van de indiensttreding. Er zijn hierbij twee opties. Ofwel je komt direct in dienst bij de opdrachtgever of je gaat in eerste instantie op uitzendbasis aan de slag.
People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close