Wij willen graag in contact komen met jou!

Schrijf je dus nu bij ons in.

Vul het contactformulier in voor alle overige vragen.

Teamrollentest

Teamrollentest

Teamrollentest People4You

Bij People4You vinden we het belangrijk dat een team van werknemers goed bij elkaar past. Wij zijn er daarom van overtuigd dat een effectief team bestaat uit mensen die elkaar aanvullen. Als je een paar teamrollen mist ben je als team minder effectief.
De teamrollentest is daarom ook een essentieel onderdeel van onze sollicitatieprocedure. Aan de hand van de uitslag kunnen we o.a. kijken of kandidaten passen in de teams van onze opdrachtgevers.

De teamrollentest van People4You wordt GRATIS aangeboden aan kandidaten die zijn uitgenodigd voor een oriëntatiegesprek bij People4You op kantoor. De uitslag van de test krijgt de kandidaat overhandigd tijdens het gesprek.

Heb je geen oriëntatiegesprek maar heb je wel de test gedaan?
Dan kan je tegen een vergoeding van €5,- de uitslag van de test toegestuurd krijgen.


 

Succes met het invullen van de teamrollentest!


Nogmaals, vul je de teamrollentest in als onderdeel van de sollicitatieprocedure, dan ontvang je de uitslag tijdens het intakegesprek en is de teamrollentest GRATIS!

LET OP! In alle andere gevallen wordt een bijdrage van € 5,00 gevraagd, welke na het invullen van de test per i-Deal betaald kan worden. Na betaling wordt de uitslag digitaal verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

 

Uitleg teamrollentest

Wil je wat meer uitleg over de teamrollentest? Klik dan hier.
 
Contact gegevens

Buys Ballotstraat 13 
2693 BD 's-Gravenzande
(0174) 310 963

People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close