Wij willen graag in contact komen met jou!

Schrijf je dus nu bij ons in.

Vul het contactformulier in voor alle overige vragen.

Werken bij People4You

Werken bij People4YouBij People4You streven wij naar langetermijnrelaties, met als uitgangspunt ‘wat je investeert, krijg je ook terug’. Wij investeren graag in onze medewerkers en bieden hen graag de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om door te groeien binnen onze organisatie. 
  
 

VacaturesSales Intercedent


Wat zijn je werkzaamheden als Sales Intercedent?
In verband met de verdere professionalisering van onze organisatie zijn wij zoekende naar een allround Sales Intercedent. In deze functie houd je je met name bezig met commerciële activiteiten. Jouw hart gaat dan ook uit naar een functie waarin je je salestalent volledig in kunt zetten. Binnen het marktgebied verricht je acquisitiewerkzaamheden en bouw je het bestaande klantenbestand verder uit. Het is dus belangrijk dat koude acquisitie bij je past. Samen met ons team ben je verantwoordelijk voor het behalen van de begrote omzet en marges. Hierbij vind je het prettig om met veel verschillende mensen in contact te staan en vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Je zal regelmatig zelfstandig op pad gaan en komt bij uiteenlopende organisaties over de vloer. Je hebt veel afwisseling in je werk en leert hierdoor veel branches kennen en ziet direct resultaat van jouw inspanningen. Door middel van het volgen van de ontwikkelingen bij klanten ben je in staat om zowel het klantenbestand als ook de dienstverlening uit te breiden. Meedenken met onze organisatie wordt zeer op prijs gesteld.

Wat wordt er van je verwacht als Sales Intercedent?
Voor de functie van Sales Intercedent zijn wij op zoek naar een persoon die voldoet aan de volgende criteria:

  • HBO werk- en denkniveau verkregen door opleidingen en/of werkervaring;
  • Ervaring in de uitzendbranche is zeer gewenst;
  • Ervaring in een branche naast de sierteelt en AGF is een must;
  • Aantoonbare kennis van de markt en de lokale ondernemersmentaliteit;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (eventuele beheersing van één of meerdere andere talen is een pré);
  • Goed om kunnen gaan met de hedendaagse automatisering (MS Office enz.);
    In het bezit van rijbewijs B;
  • Competenties: Daadkrachtig, zelfstartend, positief, tikkeltje eigenwijze commerciële denker, lef, overtuigingskracht, sociaal en communicatief vaardig.

Waar ga je werken als Sales Intercedent?

People4You is een personeelsbemiddelingsbureau met een vestiging in Honselersdijk (het Westland). Bij ons draait alles om mensen en ambitie. Wij gaan voor vaste dienstverbanden en langetermijnrelaties en werven op MBO/HBO niveau. De kandidaat bepaalt in plaats van de opdrachtgever. Wij werken regiogebonden zodat wij de taal van onze kandidaten en opdrachtgevers spreken. Door onze open en resultaatgerichte werkcultuur krijg je bij onze organisatie alle kansen om je talent te ontwikkelen en je dromen waar te maken. Pak deze kans en meld je nu aan!

Meer weten of direct solliciteren?

Neem voor meer informatie contact op met een van onze consulenten, 0174-310 963. Reageer op de functie door de volgende link te volgen: Sales Intercedent

Contact gegevens

Buys Ballotstraat 13 
2693 BD 's-Gravenzande
(0174) 310 963

People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close