Wij willen graag in contact komen met jou!

Schrijf je dus nu bij ons in.

Vul het contactformulier in voor alle overige vragen.

De wereld van werk en solliciteren

Wil jij meer weten over werk en solliciteren? Als sollicitant ben je bij People4You aan het juiste adres!

People4You is gespecialiseerd in de wereld van werk

Solliciteren

Dagelijks beoordelen wij veel CV’s, voeren we diverse sollicitatiegesprekken en bemiddelen we mensen naar werk. Tegelijkertijd besteden we dagelijks veel tijd aan onze opdrachtgevers. Wat is belangrijk voor hen? Wat hebben ze nodig en wat verwachten ze van hun personeel? Onze kennis en ervaring van rechten en plichten, arbeidsvoorwaarden, cao’s, opleidingen en ontwikkeling delen we graag met je. Kijk verder voor tips en achtergronden wat betreft werk en solliciteren.

Direct solliciteren?
Bekijk hier ons vacature-aanbod.
 
Solliciteren bij People4You
Je hebt een vacature gezien die goed bij je past. Je solliciteert op deze vacature, en dan? Wij hebben de stappen van onze sollicitatieprocedure voor je op een rijtje gezet. Klik hier om onze sollicitatieprocedure te bekijken.
 
Succesvol solliciteren
Wie wil er nu niet dat zijn droombaan binnen handbereik ligt? Wanneer je besloten hebt te gaan solliciteren, komt er veel op je af. Hoe ziet je ideale baan eruit? Hoe ga je te werk bij het vinden van een interessante vacature? En hoe ga je te werk als je een sollicitatiegesprek hebt? Wij geven je graag een aantal sollicitatietips mee.
  
Tijdens je werk
Van harte gefeliciteerd! Je hebt de sollicitatieprocedure van People4You doorlopen en het is tijd om aan het werk te gaan bij je nieuwe baan. Dit kan op basis van een vaste aanstelling bij de opdrachtgever of op urenbasis via People4You.
Ga je op urenbasis via People4You aan de slag bij de opdrachtgever? Dan zijn er een aantal belangrijke dingen die je moet weten. Klik hier voor deze informatie. 
  

Contact gegevens

Buys Ballotstraat 13 
2693 BD 's-Gravenzande
(0174) 310 963

People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close