WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

Over People4You

Waarden die wij bij People4You belangrijk vinden

Iedere opdrachtgever en kandidaat is uniek. Daarom vinden wij persoonlijkheid binnen ons werving- en selectietraject erg belangrijk. Door onze persoonlijke benadering kunnen we zorgen voor de juiste match tussen de opdrachtgever en de kandidaat.

Betrokken
Bij People4You staan de wensen van onze opdrachtgevers en kandidaten centraal. Daarom vinden wij het belangrijk om beide partijen nauw te betrekken bij onze werkzaamheden. Wij houden beide partijen op de hoogte van de voortgang en kunnen desgewenst instrumenten inzetten die de snelheid van het proces bevorderen.

Transparant
Wij werken open en integer. Een heldere en duidelijke aanpak staat bij ons centraal. Wij richten ons op lange termijn relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten.

Missie

Ons doel is een goede en betrouwbare tussenpersoon te zijn voor onze kandidaten en opdrachtgevers bij het effectief invullen van uiteenlopende vacatures.

Visie

Wij vinden dat niemand met tegenzin naar zijn werk hoeft te gaan en zetten ons daarom dagelijks in om de perfecte match te maken.
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste Logistiek Teamleider. Werkzaamheden bestaan uit het managen en aansturen van de logistieke operatie op de kwekerij.
inWestland
Laatste wijziging: 18-05-2018
Verkoper AGF, Voor een exporteur in Westland zijn wij op zoek naar een ervaren Verkoper AGF. Kennis van zaken en toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature.
inWestland
Laatste wijziging: 18-05-2018
Vanuit het Westland kan je als Servicemonteur in de Kassenbouw/Scherming je Techniek skills benutten! Zoek je een nieuwe baan of ben je net klaar met je opleiding? Solliciteer dan hier!
inWestland
Laatste wijziging: 18-05-2018
Wij zoeken een Elektromonteur die gespecialiseerd is in elektronica assemblage en het technisch aanleggen van systemen. Vanuit je standplaats in het Westland zal je ook Internationaal worden ingezet.
inWestland
Laatste wijziging: 18-05-2018
Een ervaren onderhoudsmonteur die opzoek is naar een leuke functie in de richting van Mechatronica, Elektro- en/of Besturingstechniek? Deze vacature Allround Monteur heeft hét, solliciteer hier!
inWestland
Laatste wijziging: 18-05-2018
Wil jij nog veel leren over teelttechnieken naast je reeds opgedane ervaring? Dan lijkt ons de vacature Junior Teeltmedewerker wel wat voor jou! In de Barendrecht helpen we jou aan een leuke baan!
inBarendrecht
Laatste wijziging: 18-05-2018
People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close