WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

WIE EN WAT IS
PEOPLE4YOU

Wie en wat is People4You

Waarden die wij bij People4You belangrijk vinden

Iedere opdrachtgever en kandidaat is uniek. Daarom vinden wij persoonlijkheid binnen ons werving- en selectietraject erg belangrijk. Door onze persoonlijke benadering kunnen we zorgen voor de juiste match tussen de opdrachtgever en de kandidaat.

Betrokken
Bij People4You staan de wensen van onze opdrachtgevers en kandidaten centraal. Daarom vinden wij het belangrijk om beide partijen nauw te betrekken bij onze werkzaamheden. Wij houden beide partijen op de hoogte van de voortgang en kunnen desgewenst instrumenten inzetten die de snelheid van het proces bevorderen.

Transparant
Wij werken open en integer. Een heldere en duidelijke aanpak staat bij ons centraal. Wij richten ons op lange termijn relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten.

Missie

Ons doel is een goede en betrouwbare tussenpersoon te zijn voor onze kandidaten en opdrachtgevers bij het effectief invullen van uiteenlopende vacatures.

Visie

Wij vinden dat niemand met tegenzin naar zijn werk hoeft te gaan en zetten ons daarom dagelijks in om de perfecte match te maken.
Wil jij de spil zijn tussen de afdelingen in- en verkoop en assisteer je graag je collega's waar nodig. Solliciteer dan nu op de functie van Backoffice Medewerker. 
inAalsmeer
Laatste wijziging: 16-03-2018
In Aalsmeer ben jij de Accountmanager Snijbloemen waar wij naar op zoek zijn.Na een goede inwerkperiode en interne begeleiding draai je mee met het team van Accountmanagers. 
inAalsmeer
Laatste wijziging: 16-03-2018
Voor in het Westland zoeken wij een Ervaren Teamleider Productie/ Operator AGF! In deze afwisselende functie heb je veel verantwoordelijkheden, o.a.; aansturen van de medewerkers, goed verloop van de productie processen, kwaliteitscontrole van het product en de verpakking. Voor meer informatie check de vacature!  
inWestland
Laatste wijziging: 16-03-2018
Front-end developer gezocht voor een groeiend design en communicatie bureau in Westland. Wij zoeken iemand met ervaring in HTML en CSS. Javascript,PHP en Mysql is een pre. 
inWestland
Laatste wijziging: 16-03-2018
In Aalsmeer hebben wij een vacature Accountmanager Snijbloemen Duitsland. Samen met het team ben je o.a. verantwoordelijk voor de dagelijkse verkoop van snijbloemen aan je klanten. Lijkt jou dit interessant, check de vacature!
inAalsmeer
Laatste wijziging: 16-03-2018
People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close