Wij willen graag in contact komen met jou!

Schrijf je dus nu bij ons in.

Vul het contactformulier in voor alle overige vragen.

Onze diensten

Werving en Handling

Met onze Werving & Handling module kunt u uw recruitmentproces gedeeltelijk uitbesteden. Geen vacatureteksten meer schrijven, geen gedoe meer met het selecteren van de juiste communicatiekanalen en ook geen administratieve rompslomp meer. De selectie van de kandidaten die reageren op uw vacatures, verzorgt u wel helemaal zelf.
Lees meer
 

Werving en Selectie

People4You biedt u een service aan waarmee wij uw gehele werving- en selectieproces uit handen nemen. Van het plaatsen van de advertentie tot de eerste werkdag van uw nieuwe medewerker.
Lees meer 
 

Flex-vast

Diensten People4YouU heeft er vast wel eens mee te maken: u wilt een kandidaat aannemen, maar of de kandidaat de geschikte persoon is die het beste bij de bedrijfscultuur past, weet u niet zeker. Daarom zou u het liefst een ‘testperiode’ aangaan met de kandidaat. Met de flex-vast module van People4You kan dit!
Lees meer
 

Payroll service

Personeel brengt veel administratie met zich mee. Dit kost u veel tijd en energie die u liever in uw bedrijf wilt stoppen. People4You heeft voor u de ideale oplossing. De People4You Payroll Service: dé methode om personeel in te zetten zonder werkgeversrisico’s.
Lees meer

Outplacement

Is uw bedrijf vanwege een financiële situatie genoodzaakt in te krimpen? People4You kan u helpen met het vinden van een goede oplossing voor uw personeel. In plaats van personeel te ontslaan, kunt u kiezen om hen via People4You ergens anders te laten werken.
Lees meer 

CV's zoeken

Bij People4You hebben we dagelijks contact met kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Hierdoor ontstaat er een database van geselecteerde kandidaten die wij graag met u, als opdrachtgever, willen delen. Met onze CV Search module kan dit.
Lees meer
 
Contact gegevens

Buys Ballotstraat 13 
2693 BD 's-Gravenzande
(0174) 310 963

People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close