Wij helpen u aan
een droomkandidaat
Wij helpen u aan
een droomkandidaat

Diensten van People4You Recruitment

De arbeidsmarkt is volop in beweging en de contractvormen bewegen mee. Wij zijn op de hoogte van alle ins en outs van de wetgeving rond arbeid en contracten.

Bent u op zoek naar de beste kandidaten voor uw organisatie? Dan bent u bij People4You Recruitment aan het juiste adres. Wij vinden de beste kandidaten die niet alleen uitstekend passen bij uw vacatures, maar ook bij uw organisatie. Want bij ons staat de match tussen kandidaat en opdrachtgever centraal. Onze ervaren consultants doen er daarom ook alles aan om aan de wensen van zowel de kandidaat als aan de wensen van u, als opdrachtgever, te voldoen.

Werving en selectie

U heeft een overvolle inbox met sollicitaties en mappen vol met CV’s en u ziet door de bomen het bos niet meer. Daarnaast heeft u ook geen tijd om alles goed door te nemen. Wij herkennen dit soort situaties. People4You Recruitment biedt u daarom een service aan waarmee wij uw gehele werving- en selectieproces uit handen nemen. Van het plaatsen van de advertentie tot de eerste werkdag van uw nieuwe medewerker. Klik hier voor meer informatie over werving en selectie van People4You Recruitment.

Flexibele basis

U heeft er vast wel eens mee te maken: u wilt een kandidaat aannemen, maar of de kandidaat de geschikte persoon is die het beste bij de bedrijfscultuur past, weet u niet zeker. Daarom zou u het liefst een ‘testperiode’ aangaan met de kandidaat om zo na te gaan of de kandidaat goed past in de bedrijfscultuur. Klik hier voor meer informatie over de flexibele basis van People4You Recruitment.

 

Detachering

Bent u op zoek naar extra versterking voor langere tijd, maar wilt u wel flexibel blijven? Onze kandidaten gaan via detachering bij u aan het werk. Op projectbasis of voor een afgesproken periode. Zo heeft u een talent dat meteen inzetbaar is, veel ervaring heeft en direct productief is. En als het klikt, is overname zo geregeld.

 

Payroll Service

U zult het vast wel gemerkt hebben: personeel brengt veel administratie met zich mee. Dit kost u veel tijd en energie die u liever in uw bedrijf wilt stoppen. People4You Recruitment heeft voor u de ideale oplossing: de People4You Payroll Service. Dit is voor u dé methode om personeel in te zetten zonder werkgeversrisico’s.

Met de Payroll Service treedt People4You Recruitment op als juridisch werkgever. Dit houdt in dat wij de arbeidsrechtelijke risico´s en de salarisadministratie voor u verzorgen. Uw medewerker komt middels een payroll overeenkomst in dienst bij People4You Recruitment. Wij zorgen vervolgens voor het tijdig uitbetalen van de salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld, etc. Klik hier voor meer informatie over payroll service van People4You Recruitment.

Assessment

People4You Recruitment ondersteunt ondernemers en organisaties met het neerzetten van de juiste medewerk(st)er op de juiste plek.

Stelt u uzelf eens de volgende vragen:

  • Bent u voor de volle 100% tevreden over uw personeel? 
  • Neemt u altijd de juiste kandidaat aan?
  • Zit bij iedere functie de juiste persoon op de juiste plek?
  • Ergert u zich nooit aan het gedrag van een medewerk(st)er?
  • Bestaat u team uit de juiste samenstelling van karakters?

Wij helpen u, zodat u al deze vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden.

Meer informatie over Assessment?
Geïnteresseerd in de Assessment diensten van People4You Recruitment? Klik hier!

People4You gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.